Προστασία Δεδομένων

Η ανώνυμη εταιρία “BRITE HELLAS SA SOLAR ENERGY TECHNOLOGY” που εδρεύει 9ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΡΜΗΣ, P.O. BOX: D8129, ΤΚ: 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, με ΑΦΜ 998098787, ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και αρ. ΓΕΜΗ 059206004000 (στο εξής “η Εταιρία” , “εμείς”) και οι συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις, σέβεται την ανησυχία κάθε εν ζωή φυσικού  προσώπου αναφορικά με την ιδιωτικότητα του. 

Η επίσκεψή σας στον ιστότοπο www.britesolar.com (στο εξής “Ιστοσελίδα”) υπόκειται στους όρους που τίθενται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων καθώς και τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας στους οποίους ενσωματώνεται, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος τους. 

O φορέας που ευθύνεται για τη συλλογή και την επεξεργασία των δεδομένων (Υπεύθυνος Επεξεργασίας) στα πλαίσια αυτής της πολιτικής είναι η Εταιρεία. Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (G.D.P.R) της 27ης Απριλίου 2016, η παρούσα περιγράφει τον τύπο των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η Εταιρία, τον τρόπο χρήσης τους, τους σκοπούς συλλογής, το χρόνο διατήρησής τους καθώς και με ποιον τα μοιραζόμαστε.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων , όπως κάθε φορά αυτή  ισχύει, τίθεται σε εφαρμογή δυνάμει της διάταξης του άρθρου 12 του Κανονισμού 679/2016 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και εξηγεί πώς συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και / ή χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω της Ιστοσελίδας και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και τα μέτρα που παίρνουμε για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της. Παράλληλα, μέσω αυτής, οι χρήστες ενημερώνονται για τα δικαιώματα τους, τα οποία  ρητώς αναφέρονται στον ανωτέρω Κανονισμό και αφορούν τη χρήση, την πρόσβαση, τη μεταφορά, τη διόρθωση και τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων από κοινού με τις δυνατότητες και τον τρόπο άσκησής τους όπως φυσικά και τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας με την Εταιρία.

Εάν διαφωνείτε με οποιονδήποτε όρο της παρούσας και δεν επιθυμείτε πλέον να κάνετε χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας μπορείτε να μας ενημερώσετε στέλνοντας μας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@britesolar.com με τον τίτλο “Διαγραφή Λογαριασμού”.

1. Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων και πώς αυτά χρησιμοποιούνται

Η συλλογή προσωπικών δεδομένων γίνεται κατά τη διάρκεια της επίσκεψής των χρηστών στην Ιστοσελίδα. Με τον όρο προσωπικά δεδομένα  εννοούμε “κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί”, όπως το όνομα, η ταχυδρομική διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο τηλεφωνικός αριθμός, ο αριθμός δελτίου ταυτότητας/διαβατηρίου, ο κωδικός πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP) κλπ. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε παρέχονται στην Εταιρία από τον χρήστη άμεσα ή έμμεσα με μεθόδους αυτόματης συλλογής μέσω της Ιστοσελίδας, οικειοθελώς και προαιρετικά.

Ο χρήστης της Ιστοσελίδας, έχει τη δυνατότητα να παρέχει ο ίδιος κατόπιν επιλογής τα προσωπικά του δεδομένα. Η παροχή αυτή δεν είναι ποτέ υποχρεωτική, εκτός εάν ο χρήστης υποδείξει διαφορετικά, ή η φύση της αιτούμενης υπηρεσίας το απαιτεί. Η  οικειοθελής παροχή των δεδομένων αυτών, συνιστά ρητή συγκατάθεση σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 του Κανονισμού 679/2016, και είναι ελεύθερα ανακλητή από τους χρήστες (υποκείμενα των δεδομένων). Στην περίπτωση που χρήστης της Ιστοσελίδας επιλέξει τη μη παροχή ορισμένων δεδομένων, αυτό μπορεί να επηρεάσει την περιήγησή του στην Ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες τις οποίες η Εταιρία δύναται να προσφέρει.

Ενημερωτικά Δελτία και Ειδοποιήσεις εργασίας: Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στην αντίστοιχη υπηρεσία μας προκειμένου να λαμβάνετε ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία και προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από της εταιρία και τους συνεργάτες, και συνδεδεμένες με αυτό επιχειρήσεις. Προκειμένου να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) της ιστοσελίδας www.britesolar.com, αρκεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) δίπλα από το εμφανές πεδίο Newsletter στο κάτω μέρος της αρχικής μας Ιστοσελίδας ή επιλέγοντας το ευδιάκριτο checkbox (κουτάκι) στη φόρμα εγγραφής. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σας κοινοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας και να σας προωθήσουμε νεότερα προϊόντα και προσφορές. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε και εντελώς δωρεάν, μπορείτε να απεγγραφείτε από την υπηρεσία επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή που θα βρείτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (“unsubscribe/διαγραφή”) και να μη λαμβάνετε στο εξής των ενημερωτικά δελτία, και προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας – Αίτημα Πληροφόρησης και Υποστήριξης:  Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία ή υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@britesolar.com ή μέσω των αντίστοιχων συνδέσμων στην Ιστοσελίδα. Τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα τα οποία θα κληθείτε να υποβάλετε εξαρτώνται από τις πληροφορίες ή το είδος της υποστήριξης που έχετε αιτηθεί.

2. Αυτόματη Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων – Cookies 

Με την επίσκεψη και την πλοήγηση στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων όπως ισχύει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν σημαντικές τροποποιήσεις, θα φροντίσουμε για τη δημοσίευση σχετικής ειδοποίησης προς τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση και τις κατηγορίες των cookies που χρησιμοποιούμαι θα βρείτε στην «Cookie Policy» που θα βρείτε αναρτημένη στην παρούσα ιστοσελίδα.

Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας, η συσκευή σας μας παρέχει αυτόματα δεδομένα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να προσαρμόσουμε την ανταπόκρισή μας σε εσάς. Ο τύπος πληροφοριών που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα περιλαμβάνει γενικά τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, όπως τη διεύθυνση IP ή άλλο αναγνωριστικό στοιχείο της συσκευής, τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Τα δεδομένα που συλλέγουμε μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πληροφορίες χρήσης και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο. Επίσης μπορούν να περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων που επισκεφτήκατε, τις αναφερόμενες σελίδες και τις σελίδες εξόδου (referring / exitpages), τις προβολές σελίδων, το χρόνο παραμονής σε μια σελίδα, τον αριθμό των κλικς, τον τύπο της πλατφόρμας, τα δεδομένα τοποθεσίας (εάν έχετε ενεργοποιήσει την πρόσβαση στην τοποθεσία σας) και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήσατε την πλατφόρμα.

Ομοίως με άλλες εταιρίες, η εταιρία χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας της (από εσάς). Τα cookies είναι μικρά αρχεία απλού κειμένου που τοποθετούν συνήθως οι ιστοσελίδες στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Καθένα από τα cookies έχει έναν μοναδικό κώδικα, ο οποίος χρησιμοποιείται για να αναγνωρίζει τον υπολογιστή κάθε φορά που κάποιος χρήστης του επισκέπτεται ξανά την ίδια ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε τη λειτουργία των cookies, στην επιλογή «Βοήθεια» στη γραμμή εργαλείων των περισσότερων περιηγητών αναγράφεται πώς μπορείτε να αποτρέψετε την αποδοχή της χρήσης cookies, πώς να ειδοποιηθείτε όταν λαμβάνετε νέο cookie και πώς να απενεργοποιήσετε τα ήδη υπάρχοντα cookies. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε τα cookies, θα έχετε ακόμη τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, αλλά πιθανόν να υπάρξει περιορισμός στην πλήρη αξιοποίηση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.

Πιθανόν ορισμένοι συνεργάτες ή κάτοχοι ιστοσελίδων οι οποίες οδηγούν στον παρόντα ιστότοπο να χρησιμοποιούν cookies. Ωστόσο, δεν έχουμε πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτά και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τη χρήση τους.

3. Προσωπικά Δεδομένα που Μοιραζόμαστε

Πρόσβαση στα στοιχεία σας μπορούν να έχουν μόνο κατάλληλα εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοί μας ή εξωτερικοί συνεργάτες που ενεργούν για λογαριασμό μας (Εκτελούντες την Επεξεργασία), για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, παρέχοντάς μας υπηρεσίες πληροφορικής για την καταγραφή και αποθήκευση των στοιχείων σας, ή/και υπηρεσίες λειτουργίας της Ιστοσελίδας μας, ή/και υπηρεσίες αποστολής προϊόντων.

Δεν πωλούμε, ενοικιάζουμε, εμπορευόμαστε ή αποκαλύπτουμε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της ιστοσελίδας, με εξαίρεση των όσων ορίζονται εδώ. Με την παροχή σας σε εμάς προσωπικών δεδομένων μέσω της ιστοσελίδας, μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιήσουμε για τους ενδεδειγμένους σκοπούς.

Έχουμε, επίσης, τη δυνατότητα να μοιραστούμε να προσωπικά σας δεδομένα με φορείς παροχής υπηρεσιών που διατηρούμε για να εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό μας και στο πλαίσιο των σκοπών που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Οι συγκεκριμένοι φορείς παροχής υπηρεσιών υποχρεούνται μέσω σύμβασης να δρουν μόνο με δική μας εντολή και να εξασφαλίζουν την προστασία και την ασφάλεια δεδομένων στον βαθμό που χρειάζεται. Δεν τους επιτρέπουμε να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για δικούς τους σκοπούς ή να τα διαθέτουν σε τρίτους εκτός αν προβλέπεται απαραίτητο να εκτελέσουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για την εταιρία ή για να ανταποκριθούν στις νομικές απαιτήσεις. Για παράδειγμα, η εταιρία δεν επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών να χρησιμοποιούν τα δεδομένα για εμπορικούς σκοπούς.

Έχουμε τη δυνατότητα να αποκαλύψουμε δεδομένα για εσάς (i) εφόσον απαιτείται από τον νόμο ή πρόκειται για δικαστική απόφαση, ή (ii) εφόσον τεθεί θεμιτό αίτημα από τις αρχές επιβολής του νόμου. Στην περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης μέρους ή ολόκληρης της εταιρίας ή του περιουσιακού στοιχείου, ή τροποποίηση της επωνυμίας ή της μορφής του νομικού προσώπου διατηρούμε το δικαίωμα να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας που βρίσκονται στην κατοχή μας. Αν συμβεί η προαναφερθείσα πώληση, μεταβολή ή μεταβίβαση, θα προσπαθήσουμε να απαιτήσουμε από τον μετατιθέμενο να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα που παρέχετε στην ιστοσελίδα με τρόπο σύμφωνο με την παρούσα Πολιτική.

Αν δεν επιθυμείτε περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας από τον μετατιθέμενο στην προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του.

4. Για ποιο λόγο συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για τους παρακάτω σκοπούς:  Όσον αφορά την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) της ιστοσελίδας www.britesolar.com , σκοπός της επεξεργασίας είναι η κοινοποίηση των άρθρων, δράσεων, νέων, προσφορών της ιστοσελίδας www.britesolar.com και η προσαρμογή αυτών στις προτιμήσεις του χρήστη της. Σε όλες τις περιπτώσεις τα δεδομένα τα οποία συλλέγονται είναι τα απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τον άνωθεν σκοπό.

6. Δικαιώματα και Επιλογές

Έχετε το δικαίωμα στην επίγνωση και την επαλήθευση της νομιμότητα της επεξεργασίας, ήτοι την πρόσβαση στα δεδομένα και τη  λήψη συμπληρωματικών πληροφοριών σχετικά με την επεξεργασία τους. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα που αποθηκεύονται και να έχετε πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Επικοινωνία» βάσει του άρθρου 15 του Κανονισμού 679/2016. Έπειτα από απαίτηση πρόσβασης στα δεδομένα, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας όπως απαιτεί ο ισχύων νόμος, και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος σας. Δικαίωμα πρόσβασης:

Στην περίπτωση που τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί είναι λανθασμένα, ανακριβή ή εκτός ισχύος, έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Για τον λόγο αυτό κατόπιν σχετικού αιτήματος σας, θα τα διορθώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα έπειτα από αίτημά σας για διόρθωση βάσει του άρθρου 16 του Κανονισμού 679/2016 . 

Επιπλέον, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διάρκεια της  επεξεργασίας τους με βάση την συγκατάθεσή σας ή οποιασδήποτε ενέργειάς μας προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την εταιρία οποιαδήποτε στιγμή για επιτακτικούς και νόμιμους λόγους βάσει του άρθρου 21 του Κανονισμού 679/2016 (δικαίωμα εναντίωσης), ή βάσει του άρθρου 20 του Κανονισμού 679/2016 να αιτηθείτε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, την διαβίβαση των εν λόγω δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα στην φορητότητα) εκτός αν προβλέπει διαφορετικά ο ισχύων νόμος. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Αν αποδεχθείτε την επεξεργασία των δεδομένων, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Επικοινωνία». Αν αποφασίσετε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, θα προβούμε σε ανωνυμοποιήση των προσωπικών σας δεδομένων στην βάση δεδομένων και στη διαγραφή οποιασδήποτε αναφοράς στο άτομό σας με μελλοντική ισχύ του παρόντος σε εφαρμογή του δικαιώματος στην διαγραφή (δικαίωμα στην λήθη) του υποκειμένου των δεδομένων, άρθρο 17 του Κανονισμού 679/2016, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της, μέχρι την στιγμή της διαγραφής, επεξεργασίας των δεδομένων. Η εταιρεία ενδέχεται να διατηρήσει κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή  σας σε περίπτωση που υφίσταται προς τούτο υποχρέωση η οποία προκύπτει από νόμο ή κανονιστική διάταξη (π.χ. φορολογικά στοιχεία).

Τέλος, η ιστοσελίδα www.britesolar.com σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση : info@britesolar.com

7. Διαβιβάσεις Δεδομένων εκτός Ε.Ε.

Η εταιρία συλλέγει, επεξεργάζεται και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε περίπτωση μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων εκτός Ε.Ε. ή χρήσης τρίτων φορέων παροχής υπηρεσιών εκτός Ε.Ε., θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με την εφαρμοστέα νομοθεσία προστασίας δεδομένων, συγκεκριμένα, τις νομικές απαιτήσεις για την επαρκή προστασία όσον αφορά μεταφορά δεδομένων εκτός της Ε.Ε. 

8. Διατήρηση Αρχείων

Η περίοδος διατήρησης μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων και τον τρόπο χρήσης τους. Ο προσδιορισμός του χρόνου διατήρησης των δεδομένων βασίζεται σε κριτήρια όπως νόμιμες προθεσμίες διατήρησης, εκκρεμείς ή πιθανές διαφορές, πνευματική ιδιοκτησία ή δικαιώματα ιδιοκτησίας, συμβατικές απαιτήσεις, επιχειρησιακές οδηγίες ή ανάγκες και ιστορική αρχειοθέτηση.

Η εταιρία διατηρεί τα προσωπικά σας  δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ώστε να εκπληρωθεί ο σκοπός συλλογής τους, ήτοι η εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε κάθε περίπτωση μπορεί να φυλάσσονται για διάστημα έως 20 έτη  για σκοπούς αρχειοθέτησης για το δημόσιο συμφέρον ή με σκοπό επιστημονική ή ιστορική έρευνα ή σε περίπτωση που ανακύψουν δικαστικές διαφορές, δεδομένου ότι με το πέρας του αναγκαίου χρόνου εκπλήρωσης του σκοπού για τον οποίο συλλέχτηκαν η Εταιρεία προβαίνει σε κρυπτογράφηση και ανωνυμοποίηση τους. 

Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διακοπή της αποστολής newsletters και της επικοινωνίας για διαφημιστικούς σκοπούς ή/και τη διαγραφή των στοιχείων σας οποιαδήποτε στιγμή. Ειδικά για την υπηρεσία newsletters, όπως ήδη αναφέρθηκε και ανωτέρω, μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο στα newsletters που σας στέλνουμε.

9. Συνδέσεις Προς Λοιπούς Ιστοτόπους

Παρέχουμε συνδέσεις με άλλους ιστοτόπους εκτός της εταιρίας για δική σας ευκολία και πληροφόρηση. Οι ιστοσελίδες αυτές λειτουργούν ανεξάρτητα, και εφόσον δεν συνεργάζονται με την εταιρία δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Πιθανόν να ακολουθούν δική τους πολιτική απορρήτου, την οποία σας προτρέπουμε να εξετάσετε σε περίπτωση που επισκεφθείτε κάποιον σύνδεσμο προς λοιπούς ιστοτόπους.

10. Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα www.britesolar.com διατηρεί τα κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά και υλικά μέσα προστασίας με σκοπό τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων από κατά τύχη ή παράνομη καταστροφή, κατά τύχη απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη μετατροπή, διάδοση ή πρόσβαση, από κατάχρηση και οποιαδήποτε παράνομη μορφή επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στην κατοχή μας σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό 679/2016.

11. Ενημερώσεις: Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή ενημέρωσης μέρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση των χρηστών. Παρακαλείσθε να ελέγχετε τακτικά την παρούσα ώστε να ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές ή ενημερώσεις της Πολιτικής.

Ωστόσο, σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών στην Πολιτική Απορρήτου, θα δημοσιευθεί μια προειδοποίηση στην αρχική σελίδα και οι αλλαγές θα εφαρμοστούν 15 μέρες μετά τη δημοσίευση. Θα σημειωθεί παρακάτω η ημερομηνία κατά την οποία θα ισχύσει η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων καθώς και ποια έκδοση έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.

12. Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

Εάν έχετε οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικά με την παρούσα πολιτική μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό αίτημα στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας.

Στην περίπτωση που το αίτημά σας αφορά την άσκηση οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό αίτημα με την επισήμανση/τίτλο “Αίτημα Υποκειμένου των Δεδομένων” στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας.

Αναζήτηση